Den Haag,
16
februari
2018
|
13:18
Europe/Amsterdam

15 jaar Inholland - wat is jouw talent?

Parade vóór en dóór collega's

Dit jaar bestaat onze hogeschool 15 jaar. Dat gaan we vieren, en hoe! We willen er een prachtig evenement van maken, een unieke Inholland Parade, vóór en dóór collega’s. Hiervoor zijn we op zoek naar jouw talent! Laten we vieren wat we durven en waar we in geloven. Een feest voor ons, door ons!

Dus zoek jij een podium voor je band, ben je in voor een sterk staaltje cabaret, verbluf jij iedereen met een spetterende dansact of ben jij gespecialiseerd in oosterse vouw- of vechtkunsten? Maak jij cocktails als de beste, geef je graag bakworkshops of teken je graag karikaturen? Het maakt niet uit wat. Meld je aan, verbaas en verras je collega’s met jouw kwaliteiten tijdens het lustrumfeest op 28 september bij Inholland Haarlem!

Meld je talent aan via communicatie@inholland.nl.

 

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Frank Gombault
11
March
2018
Beste Lustrumfeest commissie,

Ik dans de Argentijnse Tango en zou iets kunnen vertellen over de achtergronden van deze dans en met mijn partner een korte demonstratie kunnen geven.

Ik zit in het bestuur van El Compas (www.elcompas.nl) en treed zo nu en dan op in de voorstelling “Een eigen melodietje” over het leven van Etty Hillesum

Hartelijke groet,
Frank