Den Haag,
13
februari
2018
|
06:01
Europe/Amsterdam

15 maart: introductiebijeenkomst nieuwe medewerkers

Stockfoto+Inholland+Beeldbank

Om nieuwe collega’s welkom te heten organiseert onze hogeschool donderdag 15 maart een organisatiebrede introductiebijeenkomst in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst maken nieuwe medewerkers kennis met de organisatie en met elkaar. Zo vertellen we over onderwijs en onderzoek, onze thema’s, enkele kengetallen, en staat een interactief kennismakingsmoment op het programma. De introductiebijeenkomst is een aanvulling op het introductieprogramma dat nieuwe collega’s krijgen bij het domein of de stafafdeling waar zij aan de slag gaan, of al werken.

De introductiebijeenkomst wordt gehouden op donderdag 15 maart vanaf 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duurt tot ongeveer 18.30 uur bij Inholland Den Haag (Theresiastraat 8, Mauritszaal, begane grond). Huug de Deugd, lid van het College van Bestuur, opent de bijeenkomst. Daarnaast zijn ook Heleen Jumelet, domeindirecteur Gezondheid, Sport & Welzijn en een vertegenwoordiging van de Hogeschool Medezeggenschapsraad aanwezig. De nieuwe collega’s kunnen een kleine maaltijd nuttigen en nader kennismaken met elkaar en de sprekers.

Nieuwe medewerkers die in de afgelopen periode bij Inholland zijn aangesteld hebben per mail een uitnodiging ontvangen. Aan leidinggevenden vragen we om nieuwe medewerkers te wijzen op deze bijeenkomst en ze in de gelegenheid te stellen om deze bij te wonen.

Ben je een nieuwe medewerker, maar heb je nog geen informatie ontvangen of heb je de vorige bijeenkomst gemist? Lees dan de uitnodigingsbrief.

We verzoeken je vóór 19 februari aan te melden in verband met de organisatie van deze bijeenkomst. Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar professionaliseren@inholland.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.