Haarlem,
12
september
2018
|
13:00
Europe/Amsterdam

18 oktober: Studiemiddag G5

G5+-+Save+the+date

Hoe kunnen we leren van studenten? Dat is de centrale vraag tijdens de G5-studiemiddag op donderdag 18 oktober. Inholland-lector Machteld de Jong (Diversiteitsvraagstukken) is één van de sprekers. Samen met Aminata Cairo (lector Inclusive Education, De Haagse Hogeschool) en Saniye Çelik (lector Diversiteit, Hogeschool Leiden) gaat ze in dialoog over diversiteit en inclusie.

Deze G5-studiemiddag is de zesde in een reeks en wordt georganiseerd door de werkgroep grootstedelijke vraagstukken van Hogeschool Utrecht, Hogeschool Inholland, Hogeschool Leiden, Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool van Amsterdam (G5-hogescholen).

De studiemiddag is bedoeld voor betrokken studenten, docenten, studentenbegeleiders, beleidsmakers, managers en bestuurders en vindt dit jaar plaats bij Hogeschool Leiden.

Naast het plenaire deel worden in interactieve sessies good practices gedeeld en samen gewerkt aan oplossingen voor vraagstukken rondom succesvol studeren. De middag wordt afgesloten door Youssef el Bouhassani (docent van het jaar) en Marianne van Velzen (stadsdichter van Leiden).

Meer informatie en aanmelden

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.