Haarlem,
28
september
2017
|
13:57
Europe/Amsterdam

Alumnus Danny Kaan wint Rotterdams Communicatie Talent Award 2017

Alumnus+Danny+Kaan

Met spanning en vooral een hoop enthousiasme presenteerde Danny Kaan zich tijdens de finale van de Rotterdams Communicatie Talent Award 2017 in Hal 4. De oud-student Communicatie van Inholland Rotterdam werd geroemd om zijn strategisch inzicht en sleepte maandag de vakprijs van Platform Communicatie Rotterdam (PCR) in de wacht. 

René Boonstra, teamleider en docent bij de opleiding Communicatie, twijfelde geen moment om Danny te nomineren. “Hij is het schoolvoorbeeld van een student die je graag ziet. Praktijkgericht, strategisch en gedreven”, zegt René tegen platform Communicatie. De alumnus was samen met drie anderen genomineerd voor de vakprijs en ging naar huis met een cheque ter waarde van 3695 euro. Met deze cheque kan Danny een opleiding volgen bij communicatieadviesbureau Van der Hilst.

Ervaring en overtuigingskracht
De jury bestaande uit communicatiedirecteuren Mark van der Roer (gemeente Rotterdam), Astrid Kortekaas (Diergaarde Blijdorp), Rinske Brand (BRAND The Urban Agency), communicatieadviseur Marc do Amaral en Steffart Buijs (voorzitter PCR, Leen Communicatie) was erg onder de indruk van de communicatieprofessionals maar koos unaniem voor Danny. “Hij heeft op jonge leeftijd ervaring opgedaan bij grote bedrijven als Albert Heijn en was overtuigend in zijn presentatie”, aldus de jury.

‘Dubbele focus van strategie en creativiteit’
Volgens juryvoorzitter Mark vertegenwoordigt Danny de generatie van jonge mensen die zich enerzijds thuis voelen in nieuwe media en daar creatief mee om kunnen gaan. René: “Dit is precies wat wij met onze dubbele focus van strategie en creativiteit bij de opleiding Communicatie van Inholland willen bereiken.”

Rotterdams Communicatie Talent Award 2017
De vakprijs is een initiatief van PCR dat in samenwerking met de gemeente Rotterdam en Van der Hilst op zoek gaat naar talentvolle communicatieprofessionals.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.