Delft,
20
juli
2017
|
10:44
Europe/Amsterdam

Boomkwekers blij met onderzoek tuinbouwstudenten Delft

Tuin1

Tweedejaarsstudenten van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness een goede indruk achtergelaten met hun onderzoek dat ze hebben uitgevoerd bij Greenport Boskoop. Het kwantitatieve onderzoek, ontstaan in de Kenniswerkplaats Consument Markt & Keten van het Centre of Expertise Greenports, was gericht op de afzetkanalen voor boomkwekerijen in het gebied Nordrhein-Westfalen (Düsseldorf).

Dit onderzoek van de studenten van Inholland Delft is uitgevoerd voor de ondernemers Rian Laban van Boomkwekerij J.A. Laban, Niels Noordam van Boomkwekerij Den Hertog Noordam en Jaco Hoek van Kwekerij Jacobshoek. De ondernemers zijn zeer enthousiast over het onderzoek. "Een goed onderzoek dat waardevolle informatie geeft over mijn producten en betreffende afzetkanalen", aldus Noordam. "Het onderzoek levert relevante informatie en dit is belangrijk om in de toekomst succesvol te kunnen ondernemen." Verder geven de ondernemers aan dat het onderzoek een zeer verassende uitkomst heeft en geestverruimend is.

Het onderzoek heeft voor de boomkwekers aangetoond dat gerichte marketing en de juiste positionering van je product waardevol is voor hun bedrijf en de afzet van hun producten. ‘Het onderzoek heeft duidelijke resultaten opgeleverd waarmee we gericht aan de slag kunnen.’ aldus de ondernemers.

Inholland is trots op de studenten en hoopt dat de samenwerking met Greenport Boskoop en de ondernemers een mooi vervolg krijgt.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.