Den Haag,
11
september
2017
|
08:47
Europe/Amsterdam

Durven leren voor banen in de toekomst

Als je komt studeren bij Inholland dan kies je niet alleen voor een vak of beroep, maar vooral om ‘iemand’ te worden, een mens die zichzelf ontwikkelt, die bereid is te blijven leren, omdat de wereld nu eenmaal blijft veranderen en de banen van de toekomst ook. Voor dat soort leren is moed en durf nodig. Om dát te onderstrepen starten we in de week van 11 september met de nieuwe campagne ‘Leren = durven’.

Met Leren = durven onderstreept Hogeschool Inholland dat zij hoger onderwijs biedt waarbij studenten niet alleen leren voor een vak of beroep. De opleidingen helpen studenten vooral ook om ‘zichzelf te ontwikkelen’. Dat ze ontdekken en bereid zijn om te blijven leren, omdat de wereld nu eenmaal blijft veranderen en de banen van de toekomst ook.

Studenten die lef hebben om dingen uit te proberen, zichzelf kwetsbaar op te stellen en hun gevoel volgen zijn op hun plaats bij Inholland. Hier kun je gerust een keertje vallen: wij helpen je om weer op te staan. Bij Inholland leren we van elkáár, juist omdat we allemaal iemand zijn en willen worden.

“Hiermee  laten we zien dat wij er zijn voor studenten die het lef hebben om dingen uit te proberen, zichzelf kwetsbaar opstellen en hun hart volgen”, licht collegevoorzitter Jet de Ranitz toe. “Wij moedigen studenten daarin aan en benadrukken daarbij dat het niet erg is om af en toe fouten te maken, om er sterker uit te komen. Dit draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Die mentaliteit hebben ze nodig in een wereld die steeds verandert.”

Ga voor meer info naar inholland.nl/lerenisdurven.

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.