Rotterdam,
31
mei
2018
|
11:47
Europe/Amsterdam

Een eigen bedrijf als vakantiebaan?

Start deze zomer je eigen onderneming

Stroomt het ondernemersbloed door je aderen? Kun je niet wachten om jouw idee tot een succes te maken? ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 27 jaar met het starten van een eigen onderneming tijdens de zomervakantie. Je krijgt steun van professionele begeleiders die je training, advies en tips geven. Bovendien is het gehele traject gratis!

ZomerOndernemer begint met een driedaagse training waarbij je in een groep de basics van het ondernemen leert kennen. Bijvoorbeeld het werven van klanten, hoe je moet boekhouden en hoe je uiteindelijk geld verdient. Na deze training ontvang je een startkapitaal en mag je starten met je eigen bedrijf. Wekelijks ga je op bezoek bij een succesvolle ondernemer uit de regio. Het project sluit af met een feestelijke bijeenkomst waarbij jij jouw bedrijf presenteert aan een groot publiek. Is het ondernemerschap toch niets voor jou? Jij bepaalt zelf of je na de zomer doorgaat met ondernemen. Je zit nergens aan vast.

Inspiratie
Veel studenten zijn je voorgegaan. Bijvoorbeeld Carmen die met haar CarmenConnect jongeren aan een baan helpt. Of Nordy die zijn droom waar maakte met zijn filmbedrijf Zieno. Lees hier meer succesverhalen!

Klaar voor een vliegende start?
Je kunt je aanmelden via de website van de ZomerOndernemer. Deelname aan het project is kosteloos. Het enige wat je nodig hebt, is een idee voor een bedrijf en motivatie. Ga je tijdens het project op vakantie? Geen probleem! Er is ruimte genoeg.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Aminah Langerak
01
June
2018
Het lijkt me een uitdaging om hieraan deel te nemen, maar helaas ben ik wel 29 jaar. Mogelijk kan de leeftijd omhoog naar bijv.30 jaar.