Haarlem,
09
januari
2018
|
09:17
Europe/Amsterdam

Ga in 2018 aan de slag met blended ontwerpen

Medewerkers+%282%29

Wil je werk maken van je ontwerpkwaliteiten? Beheers je de basis en wil je nu aan de slag met het blended maken van je onderwijs? Geef je dan op voor het leertraject 'Ontwerpen van effectieve leerprocessen met didactische inzet van technologie' via ons Leerportaal.

Tijdens het traject ga je aan de slag met je eigen praktijksituaties. Je krijgt een rijke mix van leerinterventies en activiteiten online en/of offline aangereikt. Bovendien word je tussentijds begeleid in je (her)ontwerp. Kijk voor meer informatie op professionaliseren@inholland.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Ine Hustinx
28
November
2017
Ik ontvang graag informatie, want het klinkt in elk geval zeer interessant (of ik er tijd voor heb is nog onduidelijk)! Ik word dus graag op de hoogte gehouden.
Daan Stet
29
November
2017
Dag Ine, je kunt contact opnemen via het Leerportaal. Ik heb je reactie ook doorgestuurd.
richard post
27
November
2017
ik ben erg benieuwd naar het leertraject.
Zijn het 2,5 dag en klopt het dat het ook op 27 maart is? Dan ben ik namelijk in het buitenland vanwege vakantie (voorjaarsvakantie noord/midden)
Daan Stet
29
November
2017
Dag Richard, je kunt contact opnemen via het Leerportaal. Ik heb je reactie ook doorgestuurd.