Haarlem,
12
juli
2017
|
13:23
Europe/Amsterdam

Handige uitleg en instructies OneDrive

Vanaf mei heb je de beschikking gekregen over je eigen OneDrive Hogeschool Inholland. Je persoonlijke plaats waar je documenten kunt aanmaken en opslaan en van waaruit je met anderen kan samenwerken aan een document door te delen in plaats van te mailen. Op termijn zal OneDrive de vervanger worden van de H-schijf. Het is daarom handig om er nu al vertrouwd mee te raken.

Op je gemak ontdekken
Veel collega’s werken al met OneDrive. Ben jij er nog niet aan toe gekomen en is voor jou de vakantieperiode een geschikt moment om je OneDrive Hogeschool Inholland eens op je gemak te ontdekken? Bekijk dan de handige uitleg en instructies op het informatiesite Flexibel Leren en Werken.

Hier vind je onder meer uitleg en instructies om zelf aan de slag te gaan. Hoe je documenten kunt opslaan, delen met anderen, of van je H-schijf over kunt zetten. Er is een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden en Gouden Regels voor veilig digitaal werken.

Like
Regelmatig worden nieuwe berichten, tips en instructies op de informatiesite Flexibel Leren en Werken gepost. Wil je deze site snel terug kunnen vinden? Klik dan op volgen bovenaan de pagina. Je vindt de site terug door op de Sharepoint tegel in je menu te klikken.

Voor vragen over OneDrive kan je terecht bij het Servicepunt.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.