Haarlem,
10
mei
2017
|
08:12
Europe/Amsterdam

HBO Fietstocht 2017 Meld je aan!

HBO+Fietstocht

Hogeschool Inholland heeft de eer om de 16e editie van de HBO Fietstocht te organiseren op 25 augustus 2017. Met Zandvoort aan Zee om de hoek en het omliggende prachtige duin- en bosgebied hebben we Haarlem gekozen om van deze dag een onvergetelijk succes te maken voor collega’s van alle hogescholen van Nederland. We nodigen je hierbij van harte uit om mee te doen en neem vooral je collega’s mee. Fietsen doe je samen! Schrijf je in via hbofietstocht.nl.

Hogeschool Inholland Haarlem is de start- en aankomstlocatie van het jaarlijkse sportieve evenement. Vanaf deze locatie verzorgen we vier routes (50, 70, 90 en 120 km), voor de recreatieve fietser tot de geoefende wielrenner. De langere routes voeren ook langs andere Inholland-locaties.

Op de tandem? Ook dat kan
Kun je om bepaalde redenen niet alleen op de fiets of vind je het gewoon leuk om samen op één fiets te zitten? Dan is het ook mogelijk om met z’n tweeën op de tandem te rijden.

Hou de website hbofietstocht.nl in de gaten voor updates!

Of blijf op de hoogte via Facebook of Twitter (#HBOfietstocht)

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Lauk Woltring
05
June
2017
Ik probeer me in te schrijven voor de HBO-fietstocht maar ik slaag er telkens niet in om de inschrijf pagina te bereiken. Ik kom van de hogeschool van Amsterdam en wil heel erg graag meedoen met de 90 km (ik ben er al bij vanaf het begin). Graag een reactie
Daan Stet
06
June
2017
Beste Lauk, ik heb je reactie doorgegeven aan de projectleiders van de HBO-fietstocht.
Monica Grummels
31
May
2017
doe graag mee met de 50 km tocht.
Daan Stet
01
June
2017
Dag Monica, je kunt je inschrijven via hbofietstocht.nl.