Haarlem,
19
december
2017
|
15:19
Europe/Amsterdam

Inholland lanceert MyStart-app voor aangemelde studenten

Belangrijke informatie over je nieuwe studie in je broekzak: dankzij de Inholland MyStart-app is dit nu realiteit voor nieuw aangemelde studenten! Als een van de eerste hogescholen in Nederland informeert Inholland deze studenten met een app over hun aanmeldvoortgang, introductieprogramma en de start van hun opleiding.

De handige en overzichtelijke MyStart-app biedt aankomende studenten grote voordelen. Ze zien in één oogopslag wat ze nog moeten doen om hun aanmelding af te ronden en ze hebben nuttige informatie over hun nieuwe opleiding altijd bij de hand. Bovendien geeft de app Inholland de kans om de verbinding te zoeken met nieuwe studenten in de periode tussen hun aanmelding en allereerste les.

De app is het resultaat van nauwe samenwerking tussen verschillende Inholland-afdelingen. In deze proeffase richt Inholland zich met de app op studenten die in februari starten met hun opleiding. Daarna wordt de MyStart-app samen met technische partner StuComm verder verbeterd voor het volgende studiejaar.

Stephanie Kampman is marketingcommunicatiespecialist bij de opleiding Communicatie. Ze hield zich namens haar opleiding bezig met de MyStart-app. "Met de app bereikt Inholland aangemelde studenten via een kanaal dat past bij de manier waarop ze informatie het liefst tot zich nemen", zegt ze. "We dachten goed na over wat nieuwe studenten willen weten. Daarom is de informatie persoonlijk, kort en to-the-point. Precies wat ze nodig hebben voordat hun nieuwe studie begint."

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
John de Prinse
20
December
2017
Echt top! :)