Haarlem,
14
mei
2018
|
13:11
Europe/Amsterdam

Inholland wenst eindexamenkandidaten veel succes

Vandaag is het schriftelijk eindexamen begonnen voor ruim 210.000 middelbare scholieren. Hogeschool Inholland heeft ze op verschillende manieren succes gewenst, onder andere via social media en een persoonlijke boodschap via een ‘ansichtkaart’ op het thuisadres van aangemelde studenten.

De examens voor havo en vwo gingen maandag van start. Voor Hogeschool Inholland een mooi moment om met een vriendelijke boodschap scholieren succes te wensen en ze nog op het laatste moment van tips te voorzien. Enkele van onze vloggers hebben video’s gemaakt met examentips die onder de aandacht zijn gebracht bij de eindexamenkandidaten, onder andere via het e-zine dat in maart verstuurd is naar de scholieren die zich al aangemeld hadden voor een opleiding bij Inholland. Vandaag is onderstaande tip gedeeld via Facebook.

Deze en andere tips zijn te bekijken via inholland.nl/examentips

Havisten en vwo’ers die zich al hadden aangemeld voor een opleiding bij Inholland, hebben ook een kaartje gekregen met een examentip. Door te kiezen voor een ‘ouderwetse’ kaart op de deurmat hopen we ook nog even onder de aandacht van ouders te komen van de eindexamenkandidaten.

Zo adviseert Inholland-vlogger Jacky de examenkandidaten bijvoorbeeld rozijnen te eten, als gezond tussendoortje en een natuurlijke oppepper om de concentratie te verhogen. De persoonlijke boodschap is ondertekend door docenten en medewerkers van Inholland. Het kaartje is tot stand gekomen in samenwerking met de Centrale Studentenadministratie en de stafafdeling Communicatie.

 

De eindexamens duren tot en met 29 mei, de uitslag volgt 14 juni. Ook daarna hebben we nog een persoonlijke boodschap voor de geslaagden, onder andere in de volgende editie van het digitale magazine dat aanmelders voor Inholland-opleidingen in juni ontvangen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.