Haarlem,
23
juni
2017
|
06:00
Europe/Amsterdam

Jaarverslag 2016 live met digitaal nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht+Jaarverslag+2016

Het jaarverslag 2016 van Hogeschool Inholland is deze week gepubliceerd. Het verschijnt samen met een digitaal nieuwsoverzicht waarin aan de hand van voorbeelden is te zien hoe onze collega’s en studenten invulling geven aan Durf te leren. “We zijn met recht trots op iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd”, aldus collegevoorzitter Jet de Ranitz in het voorwoord.

2016 is het jaar waarin Inholland van start is gegaan met het nieuwe Instellingsplan 2016-2022 om als hogeschool vol in te zetten op de toekomst. “Met ons nieuwe Instellingsplan hebben we afgelopen jaar een belangrijk begin gemaakt om in te zetten op de toekomst”, zegt Jet de Ranitz in het voorwoord van het nieuwsoverzicht. “Ons plan, met het hoofdthema Durf te leren, geeft onze mentaliteit weer, onze visie op onderwijs en onze werkwijze als organisatie.”

In het digitale nieuwsoverzicht staan onder andere studentenprojecten uit de reeks ‘Trots op’ en zijn per maand diverse artikelen geselecteerd met foto’s. De feiten en cijfers zijn te vinden in het jaarverslag en de jaarrekening 2016.

Ga naar het jaarverslag (pdf)
Ga naar het digitale nieuwsoverzicht

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.