Amsterdam,
28
november
2017
|
16:39
Europe/Amsterdam

Johan Cruijff Arena speelveld voor stageterugkomdag

Stageterugkomdag+LM+%26amp%3B+TM+2017

De Johan Cruijff Arena was op 24 november het toneel voor de stageterugkomdag voor de opleidingen Leisure Management en Tourism Management. De studenten van Inholland Diemen waren verantwoordelijk voor een eigen informatiestand en ontvingen eerste en tweedejaars die ze informeerden over de stagemogelijkheden bij het bedrijf. 

“Het was druk, soms erg druk, maar dat betekende ook dat niemand zich hoefde te vervelen,” zegt docent Karel Werdler. “Sommige studenten deden meteen zaken namens hun stagebedrijf en gingen met een interessante lead naar huis.”

Naast de rol als informatieverstrekker kregen alle studenten de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de CareerXperience om zich te laten informeren over full- en parttime banen bij een veertigtal bedrijven.

Bij de afsluitende borrel was het gevoel positief. Een van de studenten: “Deze omgeving is meteen inspirerend. Als je hier mag staan, voel je je meteen een professional.” De studenten waren zeer te spreken over de combinatie met de Xperience en de Arena als locatie.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.