Den Haag,
13
maart
2018
|
15:00
Europe/Amsterdam

Like jij de sleepwet?

De+VW+bus+van+de+Peilbus

Wat is jouw zichtbaarheid je waard en hoe ver ga jij voor je likes? Wat vind jij eigenlijk van de ‘sleepwet’? Je hebt nog een paar dagen om er over na te denken, want op 21 maart wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen ook een raadgevend referendum gehouden over de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, beter bekend als de ‘sleepwet’.

Nog geen idee welke keuze je gaat maken? Kom dan op donderdag 15 maart naar Hogeschool Inholland in Den Haag en laat je informeren over deze wet. De Peilbus van Stichting Dichter Bij de Burger staat van 15:00 tot 17:00 voor de deur van onze locatie aan de Theresiastraat 8. Let op: op andere locaties was er veel interesse, dus geef je hier op als je verzekerd wilt zijn van een plekje in de bus.

Om 19:30 is er een ‘Café Politiek’ in het auditorium van Inholland Den Haag, met een bijdrage van Inholland-lector Frans van der Reep (Digital World). Eerder schreef Van der Reep al over de gevolgen van digitalisering op de samenleving. Hij zal met Maria van Boekelen (journalist) in debat gaat over de voor- en nadelen van deze nieuwe wet. Centraal staat de bovengenoemde vraag “Wat is jouw zichtbaarheid je waard en hoe ver ga jij voor je likes?” Het debat staat onder leiding van Pam Evenhuis. Deze avondbijeenkomst wordt live gestreamd.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.