Den Haag,
13
april
2017
|
14:48
Europe/Amsterdam

Lucas Rurup nieuwe domeindirecteur O&I en vestigingsdirecteur Den Haag

Lucas+Rurup+nieuwe+directeur+Domein+O%26amp%3BI+en+vestigingsdirecteur+Den+Haag

Lucas Rurup treedt binnenkort aan als nieuwe directeur van het Domein Onderwijs & Innovatie en vestigingsdirecteur van de locatie Den Haag. Hij volgt hiermee Marij Urlings op en start per 1 juli met zijn werkzaamheden bij Inholland.

“Ik vind dit een hele mooie stap en wat mij drijft is dat ik iets kan betekenen voor het opleiden van de toekomstige opleiders,” licht Lucas zijn keuze voor Inholland toe. “Want uiteindelijk maakt de docent het verschil. En ik hoop dat ik hierin een rol van betekenis kan hebben voor zowel het domein O&I als voor het geheel.”

Naast zijn rol als directeur van O&I is hij tevens vestigingsdirecteur voor de locatie Den Haag. “Ik wil er op de Haagse vestiging aan bijdragen dat de mensen met plezier hun dagelijkse werk kunnen uitvoeren en studenten in een prettige omgeving kunnen studeren.”

“Als College van Bestuur zijn we blij dat we Lucas Rurup welkom mogen heten”, aldus collegelid Huug de Deugd. “Met zijn kennis en kunde in het onderwijs kijk ik uit naar de bijdrage van Lucas aan het domein O&I, de locatie Den Haag en naar wat hij voor Inholland kan betekenen.”

Lucas Rurup was de afgelopen zeven jaar directeur van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zuid-Kennemerland. Daarvoor werkte hij bij het cluster onderzoek en ontwikkeling van de CED-Groep. Hij is Onderwijskundige met als specialisatie Instructietechnologie en heeft ook een afgeronde mediation-opleiding. Lucas woont in Voorburg, samen met zijn vrouw en twee dochters van anderhalf en drieënhalf.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.