Alkmaar,
18
april
2017
|
14:18
Europe/Amsterdam

Masterclass cyber security bij Inholland Alkmaar

Arun+Vishwanath%2C+Ph.D.%2C+MBA%2C+Associate+Professor+at+the+University+at+Buffalo

Arun Vishwanath, Ph.D., MBA Associate Professor aan de Universiteit van Buffalo, presenteert dinsdag 2 mei een masterclass in cyber ​​security bij Inholland Alkmaar.

Dr. Vishwanath onderzoekt de peoples problem van cyber security. Zijn onderzoek richt zich op het verbeteren van de weerstand tegen cyberaanvallen door te focussen op de zwakste schakels in cyber security: ieder van ons internetgebruikers. Tijdens de masterclass zal hij zich richten op spear phishing, een techniek waarbij aanvallers persoonlijke informatie via aanvallen via e-mail en social media verzamelen. Spear phishing heeft het gemunt op alle grote bedrijven en politieke instellingen zoals van de servers van de CDU in Duitsland om de computers van de Democratic National Committee (Party) te hacken tijdens de recente presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten

Dr. Vishwanath heeft een assessment ontwikkeld om individuele risico’s te kwantificeren en te meten van spear phishing. Deze methode, die al door bedrijven is geïmplementeerd in de Verenigde Staten en Singapore, leidt tot een verbeterde cyber veerkracht voor alleen diegene die het het meest nodig hebben. Tweedejaarsstudenten Business IT & Management Alkmaar en derdejaars Technische Informatica-studenten worden betrokken bij de uitvoering van dit assessment in Nederland. Cyber security staat centraal in het tweede jaar van het opleidingsprogramma Business IT & management Alkmaar. Bij de opleiding Technische Informatica is Network Security een van de afstudeerrichtingen.

Dr. Vishwanath publiceerde meerdere artikelen over technologie gebruikers en cyber security issues. Hij heeft zijn onderzoek gepresenteerd aan opdrachtgevers op de nationale veiligheid en wetshandhavingsinstanties over de hele wereld, alsmede op opmerkelijke locaties zoals het Amerikaanse leger Cyber ​​Institute in West Point, New York, de Johns Hopkins University Applied Physics Lab, als mede op Blackhat 2016 . Vishwanath levert frequente bijdrages aan CNN.

De masterclass vindt plaats op dinsdag 2 mei 2017 in de Rabobankzaal van Inholland Alkmaar van 10:00 tot 12:00 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is welkom om de presentatie bij te wonen. De masterclass wordt geopend door Marcel Nollen, lid College van Bestuur Hogeschool Inholland.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Bram Nissen
18
April
2017
Zou graag bij willen wonen
Pépé Wildeman
19
April
2017
Dag Bram,

Je bent van harte welkom. Graag tot dinsdag 2 mei om 10:00 in de Rabobankzaal te Alkmaar.

Pépé Wildeman,
Docent BIM en organisator van de masterclass