Haarlem,
21
maart
2017
|
07:05
Europe/Amsterdam

Meld je aan voor de Global Food Inspiration Day

Global+Food+Inspiration+Day

Ben je geïnteresseerd in het wereldvoedselvraagstuk? Markeer 15 mei 2017 dan in je agenda. Op die dag organiseren het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Agri & Food (CIV), Centre of Expertise Food en het OnderwijsVernieuwingsProgramma (OVP) Voedsel & Consument de Global Food Inspiration Day.

Tijdens de inspiratiedag ontmoeten de vijf O’s elkaar – dat zijn Onderwijs, Onderzoek, Ondernemers, Overheid en hun Omgeving. Innovatieve sprekers en veel interactie bieden de bezoekers nieuwe ingrediënten voor inspiratie in het onderwijs.

Op maandag 15 mei draait alles om Global Food: niet alleen het voedselsysteem staat ter discussie, maar ook de 'functional ingredients' en veranderende productsamenstellingen, het gebruik van andere, nieuwe en schaarse grondstoffen, en veranderende consumentenwensen. Aan bod komen de visie van het bedrijfsleven, de speerpunten van de onderzoekers en lectoren, en het overheidsbeleid. Er is expliciet aandacht voor onderwijs-ontwikkelingsvragen en de vertaling naar innovatieve onderwijsarrangementen. 

Reserveer de datum alvast in je agenda! De Global Food Inspiration Day duurt van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats op een centrale locatie in Nederland. Deelname is gratis en reserveren is vanaf nu mogelijk. Stuur een e-mail naar Gerry Kouwenhoven (programmaleider OVP Voedsel & Cosument) en ontvang de definitieve uitnodiging. Ook wie ideeën of wensen heeft, of een plaats op de materialenmarkt of aan de keukentafel wil, kan zich via die weg melden.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Elliz van der Ham
06
April
2017
Functie ontwikkelen activiteiten voor jongeren: combineren van alle AFL-opleidingen Delft kan op het gebied van Food!