Haarlem,
21
december
2017
|
13:03
Europe/Amsterdam

Meld je aan voor het congres ‘Bewust een Gezonde Leefstijl’

Vierdejaarsstudenten Sportkunde organiseren op dinsdagmiddag 23 januari 2018 het congres ‘Bewust een Gezonde Leefstijl’. Dit congres bij Inholland Haarlem biedt (aankomende) sportprofessionals en deskundigen de kans om inspirerende lezingen bij te wonen, interessante en actieve workshops te volgen én om hun netwerk uit te breiden. 

Lezingen en workshops
Vierdejaarsstudenten Sportkunde met het uitstroomprofiel Sport en Maatschappij stelden een gevarieerd en interessant aanbod van lezingen en workshops samen. Tijdens dit congres staan de thema’s voeding, beweging, ontspanning, interprofessionele samenwerking en technologie centraal. Als sprekers staan tijdens het main event onder anderen Jetze Plat, handbiker én Paralympische Sporter van het Jaar 2017, en Olga Commandeur, oud-atlete en presentatrice van Nederland in Beweging, op het programma. Vervolgens kun je drie workshops van 45 minuten volgen. Lees het volledige programma op de website.

Aanmelden voor congres
Het congres duurt van 12.00 tot 17.00 uur en deelname is kosteloos. Meld je vóór 14 januari aan via de website. Bij aanmelding maak je kans op het boek Eet als een Atleet, geschreven door Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse, en gesponsord door het foodplatform I’m a Foodie. Hou ook de Facebook-pagina van Sportkunde in de gaten voor updates over het congres. Het adres van Inholland Haarlem is Bijdorplaan 15, 2015 CE te Haarlem.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.