Rotterdam,
22
maart
2018
|
14:25
Europe/Amsterdam

NEWb Throwback bij Inholland Rotterdam

Donderdag 15 maart werd de studio van NEWb.FM, de campusradiozender van Inholland Rotterdam, overgenomen door alumni die deel uit maakten van het NEWb radioteam. Naast een gezellige reünie werd ook ernstig zieke radiodocent Thimon Schellevis een hart onder de riem gestoken.

Tijdens de NEWb Throwback namen oud-studenten de radiostudio van de opleiding Creative Business: Media & Entertainment Management over. Ze maakten samen nog één keer een programma voor radiodocent Thimon Schellevis. Veel van deze alumni zijn inmiddels dj, producer, technicus of stagiair bij grote zenders zoals NPO Radio, NPO Radio 2, NPO Radio 4, Dolfijn FM, 100%NL of Qmusic. Ze lieten fragmenten uit hun eigen programma’s van vroeger horen. Samen haalden ze herinneringen op aan hun tijd als student van MEM én als student van Thimon. Ook vertelden de alumni wat ze al bereikt hebben in hun carrière. Stuk voor stuk succesverhalen waar Thimon trots op kan zijn. Tot slot maakten alle (oud-) studenten samen bekend dat de radiostudio een nieuwe naam kreeg: de Thimon Schellevisstudio.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Toon van der Raaij
28
May
2018
Helaas is hij afgelopen vrijdag op zaterdag overleden, wij wensen Marianne zijn vrouw en alle dierbaren heel veel sterkte