Haarlem,
14
september
2017
|
14:28
Europe/Amsterdam

Nieuw leerportaal voor Professionaliseren@inholland

Vanaf nu kun je het professionaliseringsaanbod voor alle Inholland-collega's vinden via het nieuwe leerportaal van Professionaliseren@inholland. Met ons aanbod kun je aan de slag op het gebied van docentprofessionalisering, teamontwikkeling, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden. Omdat de wereld om ons heen continu in beweging is, is het belangrijk te blijven leren. Kwaliteit maken we samen.

Via het leerportaal kun je je op een eenvoudige manier inschrijven voor onze cursussen. Je leidinggevende krijgt jouw aanvraag in de mail en kan deze met één klik accorderen. Ook hebben jij en je leidinggevende zicht op jouw lopende en afgeronde cursussen.

Benieuwd? Neem direct een kijkje in het Leerportaal! 

Let op! Wanneer je nog niet met surfconext verbonden bent geweest, verschijnt er eenmalig een inlogscherm (zie boven) wat je moet accorderen. Klik op de knop 'Ik deel mijn gegevens' en voortaan heb je direct toegang tot het Leerportaal.

Ons aanbod is in ontwikkeling. Professionaliseringsplannen van domeinen en stafdiensten zijn leidend. Mocht je een vraag hebben over ons aanbod of heb je een suggestie, dan kun je contact opnemen met ons Human Resource Development-team (HRD-team). Ons team bestaat uit twee adviseurs en ondersteuning.