Alkmaar/Amsterdam,
11
september
2017
|
13:23
Europe/Amsterdam

Nieuwe studiecoach voor studenten AFL Amsterdam en TOI Alkmaar

Rob+Broersen

Studenten van de domeinen Agri, Food & Life Sciences in Amsterdam en Techniek, Ontwerpen en Informatica in Alkmaar kunnen vanaf nu bij Rob Broersen terecht indien zij hulp nodig hebben bij hun studieplanning. Rob broersen is studiecoach en geeft daarnaast gastlessen, masterclasses en workshops bij alle domeinen van Hogeschool Inholland.

Ondersteuning voor studenten is nodig omdat zij tegen zogeheten 'structuurproblemen' aanlopen. Zij hebben soms moeite met studieplanning, omdat zij de tijd niet goed kunnen verdelen over hoofd- en bijzaken. Ook kunnen ze niet altijd goed op gang komen omdat ze vaak niet weten waar te beginnen. Deze problemen komen terug bij stage, studieprojecten en afstuderen.

Juist studenten die een beperking hebben kunnen op andere gebieden heel veel talenten hebben. Met wat hulp en ondersteuning en het aanbieden van leerstrategieën, kunnen zij een diploma halen waardoor de student zijn eigenwaarde vergroot en hij zijn volle potentie kan bereiken.

Bij onze studiecoach kun je terecht voor:

  • Het beter inplannen van je studietijd.
  • Tips om beter samen te werken met andere studenten of collega's op je stage.
  • Een 'buddy' oftewel het vinden van een meerderejaars student die je ondersteunt, van dezelfde of een andere opleiding.
  • Het bedenken van een strategie om beter om te gaan met plotselinge veranderingen in je studie.
  • Advies of vragen over persoonlijke moeilijkheden die je kunt ondervinden tijdens je studie.

Wil je meer weten of in contact komen? Mail naar rob.broersen@inholland.nl 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.