Alkmaar,
14
september
2017
|
12:08
Europe/Amsterdam

Pand Alkmaar goed ingewijd met New Skool Party

Feest+opening+Inholland+Alkmaar

Na de jaaropening hebben bijna 800 studenten en collega's het vernieuwde gebouw van Inholland Alkmaar stevig ingewijd tijdens de New Skool Party. Ze gingen uit hun dak in de evenementenzaal, waar de heerlijke meezingdeuntjes klonken van de coverband Bittersweet, gevolgd door rockmuziek en skapunk van Starfish en Andere Koek.

De parkeerplaats vulde zich ondertussen met de geuren van friet en barbecuevlees. De rijen voor de foodtrucks groeiden in rap tempo en vanuit de binnentuin hoorde je de vette sounds van DJ Eric, onze eigen student Eric Roozendaal (Elektrotechniek).

De sfeer zat er gelijk in en dat is de hele avond zo gebleven. Q-music zorgde urenlang voor een swingende massa onder de tent. Op het moment dat de wolken braken om half 10, vluchtte de menigte naar binnen. Perfecte timing voor The Partysquad. De zaal was tot de nok toe gevuld toen zij hun eerste hit inzette. De handen gingen in de lucht, de kelen gingen open, de zaal trilde en deinde. Een mooi feest en een mooie opening waar op locatie nog lang over wordt nagepraat.

Bekijk de foto's op QMusic en Facebook!

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.