Den Haag,
11
april
2018
|
09:10
Europe/Amsterdam

Schooljournaal interviewt Jet de Ranitz en Marcel Nollen

schooljournaal

“Ik heb een hogeschool leren kennen met mensen die enorm vechtlustig zijn en niet bang om te leren. Als we dat kunnen doorgeven aan onze studenten, dan doen we iets moois”, zegt collegevoorzitter Jet de Ranitz in een interview met het magazine Schooljournaal van CNV Onderwijs. In het artikel ‘Inholland klimt weer uit het dal’ kijken De Ranitz en collegelid Marcel Nollen terug op de afgelopen jaren waarin de hogeschool voor flinke uitdagingen stond.

Naar aanleiding van de twee reorganisaties enkele jaren geleden sprak het Schooljournaal met Nollen en De Ranitz over deze ‘hectische periode’ waarin nauw samengewerkt werd met de bonden om de boel weer recht te trekken. “Inmiddels is de hogeschool bezig aan een comeback”, luidt de conclusie in het artikel. “Met een ander bestuur, een langzaam stijgende studenteninstroom en geleerde lessen uit het verleden, die de hele sector hebben wakker geschud.”

Lees het hele artikel

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Tineke de Wit
16
April
2018
Mooi, helder en transparant artikel om te lezen. We zijn goed bezig met onze campagne "Durf te leren".
Rick van Dorssen
12
April
2018
'Enorme vechtlust en niet bang om te leren' mooi artikel. Van tijd tot tijd moeten we nog meer durven om te zeggen dat we heel goed aan het worden zijn!