Haarlem,
11
september
2017
|
12:04
Europe/Amsterdam

Senior Kwalificatie Examinering, iets voor jou?

Stockfoto+Inholland+Beeldbank

Wil je je nog verder verdiepen in toetsen? Ben je bijvoorbeeld lid van een toetscommissie of curriculumcommissie, jaar- of fase coördinatoren, of docenten die deelnemen aan ontwikkeltrajecten en/of op het gebied van toetsing collega's begeleiden (intervisie/BKE) ? Dan is de Senior Kwalificatie Examinering (SKE) een logische vervolg stap na de Basiskwalificatie Examinering (BKE). In november start weer een groep. Doe mee!

Het traject is bedoeld voor docenten bij wie toetsontwikkeling, de ontwikkeling van toetsbeleid en/of het beoordelen van toetsen en ondersteuning van collega's onderdeel is van het takenpakket. Denk hierbij aan de ontwikkeling van nieuwe toetsen in het kader van onderwijsontwikkeling, de ontwikkeling van flexibel onderwijs en/of de ontwikkeling van toetsbeleid en/of toetsprogramma's.

Hierbij geldt overigens dat toetsontwikkeling en verbetering (SKE1) breder moet zijn dan alleen voor het eigen vakgebied, of een enkele toetsvorm. dit kan bijvoorbeeld door mee te werken aan de ontwikkeling van multidisciplinaire (project)toetsen.

Meer informatie en aanmelden