Haarlem,
16
januari
2018
|
09:26
Europe/Amsterdam

Stem in Haarlem mee op de (In)Hollandse Nieuwe 2018

Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 januari vindt er een expositie plaats van bouwprojecten van eerstejaarsstudenten Bouwkunde en Bouwmanagement & Vastgoed (RO) bij Inholland Haarlem. Ze hebben inspirerende maquettes, billboards en ontwerptekeningen ontwikkeld voor de uitreiking van de (In)Hollandse Nieuwe 2018. Naast de prijs voor het beste project reiken we dit jaar ook weer een publieksprijs uit.

Opdrachten
De opdracht voor Bouwkunde was om per projectgroep, een vrijstaande woning aan het water gelegen, te ontwerpen voor een architectenbureau. De Bouwmanagementstudenten hebben de opdracht gekregen om een geschikte locatie te vinden en te analyseren voor het realiseren van 50 tot 80 woningen. Ze hebben dit uitgewerkt in een stedenbouwkundig plan, een rapportage opgesteld en stedenbouwkundige maquettes ontwikkeld.

Stemmen!
Alle studenten en medewerkers van Inholland Haarlem kunnen stemmen tot en met donderdag 18 januari. Ga naar de hal van de H-toren om te stemmen op de projecten van de Bouwkundestudenten en naar H0-24 voor de projecten van de studenten van Bouwmanagement & Vastgoed (RO).

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.