Amsterdam/Diemen,
29
augustus
2017
|
15:30
Europe/Amsterdam

Studenten A'dam en Diemen leren elkaar kennen tijdens Summer BBQ

Een week vol activiteiten om aankomende medestudenten en docenten te leren kennen en een kijkje te nemen in de keuken van je eigen opleiding is waar de introductieweek voor staat. Hoe kun je dit beter afsluiten, dan met een gezamenlijke barbecue voor alle nieuwe studenten van Inholland Amsterdam en Diemen?  

Diemen
Gezellige muziek klonk er bij de hoofdingang in Diemen. Studenten IBIS, Business Studies, Leisure Management, HTRO en Tourism Management trokken naar de verzamelplek om een dag vol activiteiten af te sluiten met de BBQ. Het mooie weer zorgde voor dorstige studenten die dankbaar gebruik maakten van de drankjes die tijdens de BBQ werden geschonken. Ook het goed verzorgde buffet smaakte goed. Studenten Leisuremanagement maakten van de gelegenheid gebruik de winnaar van de dag bekend te maken.

Amsterdam
In Amsterdam was Grand Café The Basket de plek voor een gezellige en goed verzorgde barbecue. Studenten Food, Mondzorgkunde, Pedagogiek en Verpleegkunde kwamen bijeen om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met elkaar en de grote verscheidenheid aan opleidingen bij Inholland Amsterdam. Ben je benieuwd naar de BBQ? In de 'after movie' (zie boven) gemaakt door Nikwi Hoogland, Isabella van Steenstraten en Dominique Abbink komen studenten aan het woord over hun bevindingen van de introductieweek.

Voor aankomende student Shirley is de grote verscheidenheid aan mensen in de klas het meeste bij gebleven. De goede sfeer zorgde ervoor dat er vriendschappen werden gesloten, zoals bij Maaike en Jelle en volgens studenten Food, Commerce & Technologie heeft het buffet goed gesmaakt. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.