Rotterdam,
12
juni
2018
|
12:50
Europe/Amsterdam

Studenten Creative Business Rotterdam organiseren talkshow StadionTalk

Nieuwe+kuip

De Rotterdamse studenten van de opleiding Creative Business: Media & Entertainment Management organiseren woensdagmiddag 20 juni en donderdagavond 21 juni in samenwerking met Gemeente Rotterdam de talkshow StadionTalk.

In deze talkshow willen de Inholland-studenten en de gemeente Rotterdam de bewoners en ondernemers van het gebied Stadionpark informeren over de gebiedsontwikkeling van dit gebied. Het is de bedoeling dat in 2023 een nieuw stadion komt ter vervanging van de Kuip.

In de talkshow staan drie thema's centraal: op maandag 18 juni van 19:30 – 21:00 uur staat Beleven centraal, op woensdagmiddag van 14:30 – 16:00 uur wordt dieper in gegaan op Mobiliteit en op donderdagavond 19:30 - 21:00 komt het thema Sport & Natuur aan bod. Over deze thema's wordt er met alle gasten en betrokkenen dieper op de plannen en ontwikkelingen ingegaan.

De opnames vinden plaats in the 'basement studio' van Inholland Rotterdam.

Wil jij de opnames bijwonen? Stuur dan een mail naar stadiontalkrotterdam@gmail.com met de volgende gegevens: naam, leeftijd en de datum dat je aanwezig wilt zijn.

Foto de nieuwe Kuip: OMA

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.