Haarlem,
01
februari
2018
|
15:51
Europe/Amsterdam

Studenten en docenten enthousiast over NSE-promoacties

De acties van promostudenten om de Nationale Studenten Enquête 2018 onder de aandacht te brengen zijn goed ontvangen op de locaties. Doel van de actie is zoveel mogelijk studenten de NSE in te laten vullen aan de hand van de vraag: welke score geef jij je opleiding?

Zo waren studenten en docenten erg enthousiast over de actie met de ansichtkaarten, waarmee studenten hun waardering voor hun favoriete docent kunnen laten blijken. Meer dan 1.000 studenten grepen de gelegenheid aan om een kaartje met de tekst ‘Jij bent mijn favoriete docent!’ te schrijven en te (laten) versturen. Sommige docenten kregen zelfs tien kaarten tegelijk! De actie sluit goed aan op de NSE. Docenten bepalen immers in grote mate hoe tevreden studenten zijn over hun opleiding.

Ook vloggers in actie
Onze vloggers Victor & Famke waren in Rotterdam en Den Haag om de aandacht op de NSE te vestigen. De impressies deelden zij onder andere op Instagram via Instagram Stories (zie onder):

Vlogger Anna zette zich ondertussen in om ook de Engelstalige studenten te bereiken:

Over de Nationale Studenten Enquête
De NSE-enquête vergelijkt landelijk de kwaliteit van opleidingen van hogescholen en universiteiten. De uitslag van de NSE wordt onder andere gebruikt voor uitgaven als de HBO Keuzegids, het themanummer ‘Beste Studies’ van Elsevier, voor vulling van de website www.studiekeuze123.nl en de studiebijsluiter ‘Studie in Cijfers’. De enquête wordt ook dit jaar afgenomen door het onafhankelijk onderzoeksbureau GFK Intomart.

Meer informatie over de NSE vind je ook op Insite én inholland.nl/nse.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.