Utrecht/Haarlem,
13
oktober
2017
|
14:50
Europe/Amsterdam

Studiesucces centraal tijdens G5-studiemiddag De Betrokken Student

Lector+Studiesucces+Rutger+Kappe

Wat betekent betrokkenheid voor studiesucces? Hoe zorg je voor betrokkenheid van studenten met zowel opleiding, hogeschool als samenleving? Deze vragen staan woensdag 1 november centraal tijdens de G5-studiemiddag ‘De betrokken student: het creëren van (ver)binding in een polariserende samenleving. Inholland-lector Rutger Kappe (Studiesucces) is één van de sprekers en gaat in op de binding met opleidingen en de hogeschool die een voorwaarde is voor succesvol studeren.

Deze studiemiddag dag is de vijfde in een reeks en wordt georganiseerd door de werkgroep grootstedelijke vraagstukken van Hogeschool Utrecht, Hogeschool Inholland, Hogeschool Leiden, Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool van Amsterdam (G5-hogescholen).

De studiemiddag is bedoeld voor betrokken studenten, docenten, studentenbegeleiders, beleidsmakers, managers en bestuurders en vindt plaats bij Hogeschool Utrecht.

Naast Rutger Kappe is Cok Bakker keynotespreker, lector Normatieve Professionalisering van de Hogeschool Utrecht. Zijn verhaal gaat over de betrokkenheid met de samenleving. Wie bepaalt wat goed onderwijs is, en hoe speelt onze achtergrond daarbij een rol? Collegevoorzitter Jan Bogerd van Hogeschool Utrecht opent de middag. Verder zijn er diverse workshops. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie en aanmelden

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.