Amsterdam,
05
oktober
2017
|
09:05
Europe/Amsterdam

Symposium Back to the Foodure 2: meld je aan!

Beeld+Foodure

Een symposium gericht op innovatie binnen de foodsector. Vierdejaarsstudenten Food Commerce & Technology  organiseren woensdag 11 oktober bij Inholland in Amsterdam ‘Back to the Foodure 2’ in samenwerking met het platform Food Innovation Community Amsterdam (FICA). Je kunt je aanmelden via de website.

Het symposium, bedoeld om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven, staat in het teken van biodiversiteit en duurzaamheid. Sprekers zijn onder andere lector Rik Eweg van Hogeschool Van Hall Larenstein (Duurzame Agribusiness in Metropolitane Gebieden) die in zijn speech uitlegt hoe ‘nieuwe waarden de agro-food sector gaan veranderen’. Docent Aat Rietveld van De Groene Academie vertelt over de rol van bijen in de wereldvoedselproductie en beginnend ondernemer Sander Bast vertelt over zijn bedrijf Analyse Me, gespecialiseerd in gepersonaliseerd lifestyleadvies op basis van DNA.

Analyse Me verzorgt tijdens het evenement ook interactieve workshops, daarnaast verzorgt duurzame bakkerij Desemenzo een workshop waar je ‘alle geheimen rondom het bakken van brood’ kunt leren.

Back to the Foodure 2 vindt plaats van 12.30 uur tot 18.30 uur bij Inholland Amsterdam. Studenten en andere geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via de website van het evenement.