Rotterdam,
27
maart
2017
|
07:43
Europe/Amsterdam

Teamondersteuner MEM opnieuw in actie voor vluchtelingen

Teamondersteuner Patty Joosten van de opleiding Media en Entertainment Management (MEM) gaat dit jaar opnieuw naar Griekenland om gezinnen en kinderen te helpen in een vluchtelingenkamp. Via Facebook is een actie op touw gezet waar je geld kunt doneren.


Bekijk de oproep van Patty Joosten.

In april reist Patty samen met docent Paul de Jong van Inholland Rotterdam af naar het eiland Samos om namens de stichting Live for Lives Foundation een helpende hand te bieden. De teamondersteuner en docent managementvaardigheden doen een week lang vrijwilligerswerk en zorgen in het vluchtelingenkamp voor levensmiddelen en bedenken activiteiten voor kinderen. “Het vluchtelingenkamp is overvol. De gezinnen leven in tenten op pallets of containers. Ook is er niet of nauwelijks werkend sanitair”, zegt Patty, die spreekt van een onmenselijke situatie.“Er is eigenlijk behoefte aan alles. Samen met diverse vrijwilligers gaan we goederen leveren zoals luiers, aardappels en groente.” Naast deze levensmiddelen en het organiseren van activiteiten willen Patty en Paul een luisterend oor bieden aan de vele gezinnen.

Live for Lives Foundation
Live for Lives Foundation is een internationale non-profitorganisatie die noodhulp biedt aan vluchtelingen binnen Europa. De vrijwilligers proberen naast primaire levensbehoeften te bieden aan gezinnen ook een lach te toveren op de vele gezichten van de kinderen.

Meer weten of geld doneren. Neem dan contact op met Patty Joosten via: patty.joosten@inholland.nl

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
olav
27
March
2017
Respect dat jullie dit doen. Als elke collega en student 1 euro doneert, dan kom je een aardig eind!