Diemen,
24
april
2018
|
16:14
Europe/Amsterdam

'The Living' in Diemen officieel geopend

Initiatiefnemers+Job+Hoogendoorn+en+Carlo+Hofman+met+hogeschooldirecteur+Marij+Urlings

Thuiskomen na een lange dag studeren. Maar dan wel in je eigen school. Dat is het nieuwe studentenconcept ‘The Living’ op Hogeschool Inholland Diemen. Hier komen studenten samen tot rust in de sfeervolle en stijlvolle inrichting die de ruimte kenmerkt. Gistermiddag werd deze ‘studentenwoonkamer’ officieel geopend door vestigingsdirecteur Marij Urlings en in gebruik genomen.

The Living bevindt zich in de oude huisvesting van het Recruitment Office: ruimte C0-36, tegenover de receptie. Na verbouwing en inrichting is The Living nu helemaal klaar voor ingebruikname! De ruimte bootst een aantal ‘huiselijke’ hoeken na. Denk bijvoorbeeld aan een grote boekenkast en luie bank voor de woonkamer, een deel met veel groen en een grote tafel voor de patio, een hoge bartafel voor de keuken. Natuurlijk is er gedacht aan elementen als bord- en kaartspelletjes, een drankjesvoorziening en een verzameling aan kleurrijke mokken. Het doel van het concept is dat de student gezellig blijft hangen op de hogeschool en met meer plezier op school verblijft. Door de informele setting wordt geprobeerd om ook meer studenten, docenten en medewerkers met elkaar in contact te brengen.

Studievereniging Affiliate
Het initiatief en de uitwerking van The Living komt van Affiliate, een jonge studievereniging voor communicatiestudenten die bezig is met uitbreiding naar het gehele Domein Creative Business in Diemen. Affiliate richt The Living ook in als centrale plek voor verschillende verenigingen en studentenorganisaties om hun zichtbaarheid te vergroten onder de studenten. Omdat de plek echt bedoeld is voor studenten is het niet mogelijk om de ruimte te reserveren voor lessen, bijeenkomsten of borrels. Wél staan de deuren open voor collega’s om elkaar of studenten te ontmoeten of samen wat te bespreken.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.