Haarlem,
17
mei
2018
|
15:32
Europe/Amsterdam

Trots op onze afgestudeerden: wat doen Danny, Robin, Sanne en Filiz?

Er zijn weer nieuwe prachtige verhalen gemaakt van onze afgestudeerden. In de reeks Trots op vertellen zij over de keuzes die ze hebben gemaakt om te komen waar ze nu staan en welke rol hun Inholland-opleiding hierin heeft gespeeld. Hoe hebben zij hun talenten ontwikkeld en hoe durfden zij te leren? Met deze verhalen willen we meer inzicht geven in waar onze studenten terecht komen.

De verhalen van Harm, Lidewij, Izak, Rosalind, Stefan en Oguz hebben het in maart en april goed gedaan op de diverse kanalen. Vooral op LinkedIn ‘deden’ de Trots op-verhalen het goed met ruim een half miljoen weergaven, met het verhaal van Harm Twaalfhoven (ruim 100.000 weergaven) als uitschieter. Op Facebook was het bereik ruim 16.000 en is de video door meer dan 5.000 mensen bekeken. Op Youtube zijn de video’s in totaal 1.038 keer bekeken.

In de nieuwe serie zijn portretten gemaakt met:

  • Danny Kaan: studeerde Communicatie en is nu junior online marketeer bij Albert Heijn in Zaandam;
  • Robin van Leeuwen: studeerde ook Communicatie en is nu junior marketingcommunicatie-medewerker bij het Luxor Theater;
  • Sanne Hendrikx deed Media & Entertainment Management en is nu designcoördinator bij de Gemeente Rotterdam.

Maak kennis met Filiz Arslan
Deze week stellen we je graag voor aan Filiz Arslan. Zij studeerde af aan de opleiding HBO-Rechten en werkt nu als medewerker toezicht autoriteit persoonsgegevens in Den Haag. Met kennisoverdracht en advisering ondersteunt zij bedrijven en organisaties die vragen hebben op het gebied van persoonsgegevens en privacywetgeving. Wil je weten waarom Filiz enthousiast is over haar werk? Bekijk haar verhaal!

Nieuwsgierig naar alle verhalen? Ga naar de webpagina Trots op onze afgestudeerden.

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.