Haarlem,
13
maart
2018
|
10:36
Europe/Amsterdam

Van tijd managen naar aandacht managen: meld je aan!

Aandacht+managen

Waarom zijn we zo druk, hoe doorbreken we dit en hoe maken we een begin? Drie kernvragen die centraal staan bij de verdiepende workshop over tijd en aandacht.

In drie dagdelen kijken we naar druk zijn als populair merk, als een verslaving en als een makkelijke optie. Maar ook hoe we van controle op tijd, naar beheersen van aandacht gaan. Of van waan van de dag naar de waarden in je leven. We formuleren een eerste versie van onze prioriteiten in leven en werk.

De drie dagdelen bestaan uit diverse oefeningen die gekoppeld zijn aan eigen ervaringen en de theorie van auteur Tony Crabbe. Zijn boek ‘Nooit meer te druk’ dient als handvat om prioriteiten te stellen en tijd effectiever in te delen op het werk en in het dagelijkse leven.

“Het startpunt is niet proberen om minder druk te zijn. Het brein werkt namelijk niet op negatieve opdrachten, maar op positieve opdrachten. Dus het startpunt is: maak voor jezelf heel duidelijk wat de belangrijkste dingen zijn die je wilt doen in je leven”, aldus Crabbe.

De dagdelen vinden plaats op donderdag 26 april, 24 mei en 14 juni tussen 09.30 en 13.00 uur in Den Haag.

Ben je geïnteresseerd?
Meld je aan via het
leerportaal van professionaliseren@Inholland. In de catalogus vind je de workshop bij persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.