Haarlem,
10
juli
2018
|
14:55
Europe/Amsterdam

Wat is jouw favoriete muziek?

Hogeschool Inholland bestaat 15 jaar. We tellen wekelijks af naar de Inholland Parade, hét lustrumfeest van 28 september, met interviews met iedereen die een activiteit organiseert. Tijdens de Inholland Parade kun je helemaal losgaan bij de Silent Disco en jij mag bepalen wat we draaien! Wie is jouw favoriete artiest? Wil je swingen op Earth, Wind and Fire? Rocken op de Foo Fighters? Of meezingen met de Spice Girls? Geef het door!

Initiatiefnemer van de Silent Disco is Jack Croes, social media manager bij Inholland. “Bij de Silent Disco gaan de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht! Serieus, als ik aan een Parade denk hoort een Silent Disco hier onherroepelijk bij. Drankje in de hand en hoofdtelefoon op terwijl jij geniet van de muziek en voor omstanders een grappige vertoning neerzet. Leuk toch?!”

Jack werkt nog niet zo lang voor Inholland. Hij is blij dat hij het jubileum van Inholland mag meevieren. Hij is vooral trots dat Inholland hard op weg is één van de beste onderwijsinstellingen van Nederland aan het worden is. Jack: “Dat wij daar allemaal iedere dag aan meewerken is zeker het 'vieren' waard.”

 

Ik proost op de dag dat wij als voorbeeld niet meer negatief door de media worden aangehaald, maar structureel als voorbeeld van succes.
Jack Croes

Wat is jouw favoriete nummer?
Geef jouw favoriete artiest en nummer nu door via een reactie onder dit bericht. Het mag van alles zijn. Je hebt tot 16 september de tijd!

Meer info over het feest
Laten we vieren wat we de afgelopen jaren hebben neergezet en toasten op de toekomst. Kom naar het lustrumfeest op 28 september bij Inholland Haarlem. Dus meld je aan! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Inholland Parade via Yammer. Als je je creatieve bijdrage wilt leveren of mee wilt helpen in de organisatie kun je mailen naar communicatie@inholland.nl.

Reacties 1 - 5 (5)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Truus Wening
11
July
2018
The beste band ever -> Earth Wind & Fire -> Boogie Wonderland; September; Fantasy
Sister Sledge -> We are family
Cool & the Gang -> Celebrate good times
The Trammps -> Disco Inferno
Elze
11
July
2018
Namens alle metalheads bij Inholland: het mag best een beetje stevig. System of a down, Stone sour, Metallica, Rammstein, Volbeat "und viele andere"
Maar bovenal wens ik ons een leuk feestje toe!
Michiel
12
July
2018
+1
Feike van der Leij
10
July
2018
Een geschikte top 3 is volgens mij:
David Bowie - Starman
Daft Punk / Pharell Williams - Get Lucky
US3 - Cantaloop Flip Fantasia
Happy Parade allemaal!
Feike
Els Vermeulen
09
July
2018
ik heb ook wel een paar favorieten:
1. Fleet Foxes: White Winter Hymnal
2. Talking Heads: Once in a lifetime
3. Depeche Mode: Enjoy the Silence
4. Stromae: Alors on danse

kies maar uit Jack :)
Rudy
05
July
2018
Ik heb twee favorieten voor de Silent Disco! Tino Martin met Vergeef Me en Luther Vandross met Never Too Much. Zin in!