Haarlem,
21
december
2017
|
14:17
Europe/Amsterdam

Wat leren = durven betekent voor onze docenten

Misschien zag je hem gisteren al langskomen op de socialmediakanalen van Inholland: de nieuwe video waarin docenten van onze hogeschool vertellen hoe zij ons uitgangspunt ‘leren = durven’ invullen. Dagelijks inspireren en ondersteunen zij studenten bij de grote uitdaging die studeren heet.

De docenten die in de video aan het woord komen, zijn Erno Pickee (docent Business Studies), Robin Planken (docent Pabo), Helma Weijnand-Schut (docent Communicatie) en Rani van Uijen-Damsteegt (docent Social Work).

Wat hun verhalen gemeen hebben, is dat ze duidelijk maken dat Inholland een hogeschool is die studenten en docenten aanmoedigt om dingen uit te proberen. Hier leren we van elkáár, juist omdat we allemaal iemand zijn en willen worden. Hier kun je gerust een keertje vallen: docenten en medestudenten helpen je om op te staan en weer door te gaan.

Deze boodschap dragen we uit in verhalen, foto’s en video’s. Er verschijnen regelmatig interviews met docenten en teamleiders op inholland.nl/lerenisdurven en we publiceren verhalen op onze socialmediakanalen, zoals Facebook en LinkedIn.

Heb jij ook een verhaal over leren = durven dat je graag wilt delen? Doe dat dan in het reactiegedeelte hieronder!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.