Den Haag,
08
juni
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

Wat te verwachten tijdens de Dag van het Onderzoek 2018

Er+was+veel+gelegenheid+voor+ontmoeting

Meld je nu al aan voor de Dag van het Onderzoek 2018 van Inholland op woensdag 27 juni. Het thema Onderzoekscultuur staat dit jaar centraal en met diverse workshops en presentaties belooft het een interessante en leerzame dag te worden. Vanaf 9.30 uur is iedereen welkom en om 10.15 uur start het programma. Het complete programma wordt binnenkort bekend, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. 

Er gebeurt ontzettend veel op het gebied van onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteitsafspraken en de Nationale Wetenschapsagenda, maar ook aan thema’s zoals onderzoekend vermogen. Het rapport van de landelijke adviesgroep Kwaliteit van Praktijkgericht Onderzoek en het Lectoraat noemt zelfs dat het praktijkgericht onderzoek na 15 jaar van ontwikkeling aan de vooravond staat van een nieuwe fase.

Tijdens de Dag van het Onderzoek komen de ontwikkelingen op het gebied van praktijkgericht onderzoek bij Hogeschool Inholland aan bod en wat er nodig is om deze verder te versterken. Met elkaar leren en delen is het doel van de dag. Hiervoor geven diverse lectoren en andere (externe) experts interessante en interactieve workshops. Onder andere beroepsproducten & onderzoekend vermogen, cross-domein samenwerking en onderzoekscommunicatie & de pers staan op het programma.

Daarnaast zijn collegevoorzitter, Jet de Ranitz, en collegelid, Huug de Deugd, aanwezig. Zij delen hun visie op het praktijkgericht onderzoek. Lector en expert op het gebied van praktijkgericht onderzoek, Daan Andriessen, gaat in op onderzoekscultuur vanuit zijn brede en tegelijk inhoudelijke blik.

Natuurlijk is er tijdens het programma en de aansluitende borrel ook volop tijd om collega’s en vakgenoten te ontmoeten.

Aanmelden
De Dag van het Onderzoek vindt op woensdag 27 juni 2018 plaats bij Inholland Den Haag. 
Aanmelden kan tot 22 juni 2018.
 

Vragen?
Mocht je een vraag hebben, of na aanmelding toch verhinderd zijn, stuur dan een e-mail naar Bart Muusse (Stafafdeling Onderwijsbeleid & Juridische Zaken)