Haarlem,
30
augustus
2017
|
15:23
Europe/Amsterdam

Werken bij Hogescholen zoekt bloggers

blogger2

Vind jij het leuk om maandelijks een blog te schrijven? Werkenbijhogescholen.nl is op zoek naar bevlogen docenten die gepassioneerd over hun werk willen vertellen. De nieuwe bloggers kunnen na de zomervakantie al starten met het delen van hun ervaringen en ‘momenten’ op hun hogeschool. Neem alvast een kijkje op op de blogpagina van werkenbijhogescholen.nl.

De blogpagina van vereniginghogescholen.nl is bedoeld om bezoekers van de site te inspireren en mee te nemen in de belevingswereld van hbo-docenten en collega’s, werkzaam bij verschillende hogescholen.

Wat echt telt is de lezer te inspireren en aandacht te vragen voor het mooie vak van hbo-docent. De site zoekt dan ook bloggers om over het “eerlijke (gepassioneerde) verhaal van het docentschap” te vertellen.

Voorbeelden:

Als je wilt bloggen dan lever je maandelijks een bijdrage aan de communicatie-afdeling van Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingsfonds van het hbo. Zestor is de beheerder van werkenbijhogescholen.nl en stemt de blog verder met jou af en publiceert deze. In overleg met jou komt er ook een fotograaf langs om (actie)foto’s van jou te nemen

Interesse?
Enthousiast geworden na dit verhaal? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Brigitta van Dalen van Zestor.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
gabrielle min
31
August
2017
Voor de vakantie kwamen er studenten proefstuderen. Ze waren ingedeeld in groepen van ongeveer 20 studenten en zaten vol verwachting in de les. Ik was me ervan bewust dat ze op basis van deze les een keuze zouden maken. De les werd goed ontvangen en dat geeft mij plezier.
jaap versluis
30
August
2017
Ik kom net terug uit een les schrijven voor eerstejaars. Ging o.a. over het kiezen van het juiste medium voor het overbrengen van een boodschap. Zeg ik: 'Als je een relatie wil beëindigen, dan lijkt mij een app niet het meest geschikte middel'. Waarop een student verschrikt uitroept: 'Oh, dat heb ik net gedaan'.
Ik ben Jaap Versluis, docent media aan de opleiding communicatie, Inholland Rotterdam en het lijkt me leuk om te bloggen over mijn job (als zeg ik altijd tegen mijn studenten dat ze het woord 'leuk' niet mogen gebruiken).