Haarlem,
29
januari
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

Wil jij studeren in het buitenland?

VSBfonds+beurs

Wil jij na 1 juli 2018 studeren in het buitenland? Dan is er een beurs voor jou. De VSBfonds Beurs geeft je de mogelijkheid om in het buitenland verder te studeren of onderzoek te doen. Ieder jaar stelt het VSBfonds een aantal beurzen beschikbaar.

VSBfonds Beurs is een programma waarbij je als student aanspraak kunt maken op een bedrag van maximaal 10.000 euro. Het doel van dit programma is om studenten kennis en ervaring op te laten doen in het buitenland.

“Het is altijd inspirerend om studenten te horen vertellen over de verrijking die een internationale stage of uitwisseling teweeg heeft gebracht”, zegt Inholland-collegevoorzitter Jet de Ranitz. “Wij moedigen onze studenten dan ook aan om zich internationaal te oriënteren. Met een internationale ervaring groeit je netwerk, leer je om te gaan met medestudenten met een andere culturele achtergrond en het helpt je de wereld vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Deze ervaring neem je mee in de context van het beroep dat je gaan uitoefenen. Durf buiten de standaard onderwijspaden te stappen en daarvan te leren!”

Aanmelden
Ben jij een voltijdstudent die zich graag inzet voor zijn omgeving? Heb je een Nederlandse nationaliteit en ben je afgestudeerd of studeer je af tussen 1 maart 2017 en 31 december 2018. En wil jij ook na je studie naar het buitenland?

Je kunt je aanmelden tot 1 maart 2018.

Meer informatie vind je op de website van de VSBfonds Beurs, je kunt ook mailen naar vsbfondsbeurs@inholland.nl of contact opnemen via intoffice@inholland.nl. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.