Rotterdam,
19
mei
2017
|
13:46
Europe/Amsterdam

ZADtalks: ‘Be Bold, Be Brave, Be Active!

ZADTalks2017+collage

Bekende en onbekende sprekers vanuit verschillende disciplines vertellen hun verhaal tijdens ZADtalks om jongeren te motiveren en inspireren. In samenwerking met Inholland Rotterdam organiseren mbo-studenten van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent van Zadkine Zuid onder leiding van een team docenten dit event op donderdag 8 juni bij Inholland Rotterdam.

ZADtalks is een inspirerend congres gebaseerd op de bekende TEDtalks van Ted.com. Een sprankelend event met dit jaar het thema ‘Be Bold, Be Brave, Be Active!’. Sprekers als Shay Kreuger van FUNX radio komen hun persoonlijk verhaal vertellen om te motiveren en inspireren. “In één woord geweldig. Wat een middag. Inspirerend, ontroerend, energiek, tempo… het was er allemaal. Dank aan alle studenten en de organisaitie voor zoveel positieve inspirerende stof tot nadenken”, zegt Henk Slagt van het College van Bestuur van Zadkine over de editie van vorig jaar.

ZADtalks is bedoeld voor de studenten en medewerkers van Zadkine en Inholland, professionals uit het werkveld, waaronder de creatieve industrie. 

Programma:

  • 13.00 uur, inloop en registratie
  • 14.00 uur, sprekers en entertainment
  • 17.00 uur, Netwerkborrel

ZADtalks vindt op donderdag 8 juni 2017 plaats in het auditorium van Inholland Rotterdam, Posthumalaan 90. Kom ook! Aanmelden? Registreer je via de website, want het aantal plaatsen is beperkt.