Den Haag,
01
september
2017
|
11:36
Europe/Amsterdam

Wild West BBQ mooie afsluiter van introductietijd Den Haag

Eerstejaarsstudenten van Inholland Den haag genoten woensdag van de zeer geslaagde Wild Western BBQ. Het plan was de westernmiddag in een zonnige binnentuin te houden. Door het slechte weer moest de BBQ echter noodgedwongen verhuizen naar het schoolplein en het restaurant. Dit mocht de pret echter zeker niet drukken!

Onder tenten op het schoolplein, in het restaurant en in de Mauritszaal was de westernsfeer goed te proeven. Toepasselijk gekleed cateringpersoneel verzorgde een overheerlijke BBQ, ijssalon Luciano stond met een ijscokar in het restaurant en de dj zorgde voor een lekkere beat. In een photobooth konden studenten poseren in westernoutfit. Ook de studentenverenigingen waren aanwezig. Kortom, overal heerste er een gezellige sfeer."Gezellig zo, ondanks het slechte weer buiten", zei een eerstejaarsstudente Communicatie. "Het is een leuke manier om je medeleerlingen toch wat beter te leren kennen”.

Kennismakingslunch
Afgelopen maandag scheen de zon wel in de binnentuin, waar de nieuwe studenten van Inholland Den Haag tijdens hun eerste collegedag konden genieten van een gezellige lunch. Met een goede dj en de aanwezigheid van de Haagse studentenverenigingen was het een gezellige sfeer in de binnentuin.

Lucas Rurup, de nieuwe vestigingsdirecteur van Inholland Den Haag, heette de nieuwe studenten welkom bij Inholland Den Haag. “Create a network for life and work hard but also don’t forget to enjoy your study, because that makes it a lot easier!”, vertelde Lucas enthousiast in een kort en motiverend verhaal. De studenten genoten van een lekker broodje en een verkoelend drankje en met de zon brandend op hun gezicht was de sfeer ontzettend goed.

Een nieuwe studente van de opleiding Media & Entertainment Management (MEM) was erg enthousiast over de lunch: “Ik ben al zolang enthousiast over deze studie, ik wist het meteen zeker dat ik MEM wilde gaan doen. Nu is het eindelijk zover en is deze lunch een gezellige manier om je klasgenoten beter te leren kennen!”

Na de lunch liep de tuin langzaam leeg en verdwenen de nieuwe studenten naar hun klaslokalen van die middag. Nu de BBQ ook achter de rug is kan studiejaar 2017-2018 definitief beginnen!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.